Kookstudio gezellig teamuitje

Gezellig in de kookstudio met een groep lekker koken.

Wat is er gezelliger dan koken met een groep mensen en samen de lekkerste gerechten maken? Onder begeleiding van een kok maken we een Voor- Hoofd en Nagerecht. Dat kan vrijwel van elke type keuken zijn. Gezelligheid staat voorop.

Kosten 49,50 per persoon.

Drank 9,95 per persoon onbeperkt (op basis van normaal gebruik).

De kookstudio bestaat uit 6 grote keukens met elk een kookeiland.

 

 

 

Agile-Management training in de Natuur

Agile way of working is een combinatie van focus, verantwoordelijkheid laag in de organisatie en gedrag en cultuur van uw organisatie.

Antoine Aarts is een ervaren Agile management consultant met een passie voor Koken en Natuur. Dit vormt tevens de aanpak van deze training.

Als “Agile Manager” ondergaat u de verandering van “Inspannings gericht” naar “Resultaat gericht” managen. Van sturen naar vertrouwen. Maar hoe kunt u uw rol dan toch op een juiste manier invullen?

Dat is een uitdaging waar veel managers mee worstelen. Door de combinatie van Koken, Natuur gaan we op zoek naar hoe een dergelijk resultaat te bereiken. Door u uit uw comfort-zone te halen van de dagelijkse operatie en veelal de onbekendheid van koken en natuur bereiken we dit resultaat.

Afhankelijk van de jaargetijden sturen we u op pad om “onderzoek” te doen in de natuur. Na dit onderzoek bent u in staat om uw “Gewenste resultaat” te beschrijven (In agile termen het thema of Epic).

Met dit Epic bent u dus een “Epic Owner” waarmee een ander team aan de slag gaat in de kookstudio, maar ook visa versa, u bent het team voor de andere “Epic Owners”. U ervaart dus meerdere rollen gelijktijdig en daarmee versnellen we leer en ervaringsproces.

Meer informatie stuur email naar a.aarts@offshoresolutions.nl

Kosten 1495,00 per persoon

 

Moerputten wandeling met koffie en eigengebakken taart

De Moerputten wandeling

De moerputten wandeling is een avontuur op zich. Dit natura2000 gebied kenmerkt zicht door werkelijk de meest schitterende uitzichten en mogelijkheden. We wandelen door de vlindertuinen en moerassen van dit gebied. Het is ook een historisch gebied dat tal van verschillende vogels aantrekt en wateropvang in het kader van HOWABO (Hoog Water Opvang den BOsch). Veel historie is te vertellen over de Moerputten brug.

De wandeling is ongeveer 10 km en uniek in zijn soort. We sluiten af met een lekkere kop koffie en huisgemaakte taart.

Deelname 24,95 per persoon.

Agile way working, Teambuilding en in kleine stappen veranderen

Gezellig-Teamuit organiseert een Agile training in combinatie met teambuilding op een gezellig manier. Teambuilding is de beste manier om gezamenlijk tot resultaat te komen tenslotte. Gezelligheid is fun, en fun is wat ons betreft de randvoorwaarde tot succes. Daarom is Gezellig-Teamuitje het adres als je serieuze zaken wil combineren met gezelligheid en daadwerkelijke doelen. Veel organisaties gingen jullie voor.

Gezellig Teamuitje is niet de naam die je verwacht bij een training waar resultaat voorop moet staan. Maar als het naar je werk gaan wordt ervaren alsof het een “uitje is”? Dat is de verbinding die we naar streven. Onze lessen worden gegeven in een Kookstudio en dicht bij maar liefst 3 Natura2000 gebieden. Veel van onze opleidingen combineren we met het een of ander. We gebruiken vaak metaforen waarmee u uit de “comfortzone” van uw werk wordt gehaald. Dat kan bijv. zijn om gezamenlijk een taart te bakken (maar uiteraard dan wel met toepassing van een managementmethode). Bijv. een Product Backlog of een Project Kaart. Ook zetten we de natuur vaak in om doelen te bereiken. Bij goed weer stoelen mee en in de natuur vergaderen bijvoorbeeld of een opdracht om een digitaal boeket samen te stellen (we maken foto’s uiteraard en plukken niet de bloemen) zodat samenwerking en verbinding tussen teams het resultaat is.

Onze productmanagment agile training;

1. We formuleren eerst jullie concrete doelen, zodat we gericht aan de slag kunnen. Welke veranderingen staan bijvoorbeeld voor de deur? Hoe kijken jullie daar tegenaan?

2. We verdiepen ons in het thema veranderen. Wat kan er veranderen, welke soort veranderingen zijn er en waarom vindt de ene het moeilijker om met veranderingen om te gaan dan de ander?

3. Wat gaan we dan veranderen? Het creeeren van de backlog.

4. Wat is de omvang van de backlog ?Die ervaringen gaan we ontleden: wat valt jullie op? Welke inzichten over omgaan met veranderingen halen jullie uit elkaars inzichten.